Personeel een probleem? Niet voor iedereen!

Congres Goed Werkgeverschap op 16 mei

Voor alle ondernemers en betrokkenen uit de gastvrijheidssector uit Friesland, Groningen en Drenthe is er op 16 mei een inspirerende bijeenkomst over het thema ‘werkgeverschap’.
Marijke Roskam, bekend als dagvoorzitter van diverse landelijke- en regionale congressen, zal in gesprek met studenten/werknemers, ondernemers en Mart de Kruif goed werkgeverschap bespreekbaar maken.

Er worden diverse inspiratiesessies aangeboden, ontwikkeld door ondernemers en onderwijs!

Mart de Kruif – bijna 40 jaar gediend als officier in de krijgsmacht – neemt je mee aan de hand van zijn ervaringen op missies en geeft je een kijkje binnen de krijgsmacht wat mensen betekenen voor de organisatie. Hierover heeft hij het indrukwekkende boek ‘Zandhappen’ geschreven. “Leiderschap is de kunst om te geloven in de kracht van mensen”.

Tijdens de afsluitende netwerkborrel kun je met je collega’s uit Friesland, Groningen en Drenthe verder met elkaar van gedachten wisselen over dit onderwerp!

Onderweg naar huis besluit je – geïnspireerd door de bijeenkomst – wat je morgen anders of nog beter gaat doen om te zorgen dat je je werknemers bindt, boeit en zo behoudt voor je bedrijf!

Voor een uitgebreid overzicht van het programma en de officiële uitnodiging, klik hier!

Maandag 16 mei

Noorderpoort School voor gastvrijheid en Toerisme Locatie Euroborg Groningen

Inloop vanaf 13.30 uur

Netwerkborrel vanaf 17.00 uur

Heb je vragen of wil je je aanmelden dan kan dat via Marjan Soepboer (Toerisme Alliantie Friesland): marjansoepboer@ynbusiness.nl
0621625681

Rechtstreeks aanmelden: https://bit.ly/Aanmelden16mei

 

 

NOG VRAGEN?
WE VERTELLEN JE ALLES!