Generation Hospitality zoekt jou!

Heb jij net als wij hart voor hospitality én wil jij ons helpen het onderwijs en de verbinding met de praktijk nog beter vorm te geven?  

Meld je dan aan voor de studenten adviesraad van Generation Hospitality! 

 

Generation Hospitality is een samenwerking tussen onderwijs, overheid en het bedrijfsleven. Wij hebben als doel meer en beter opgeleid personeel in te laten stromen in de vrijetijdssector en talenten zoals jij te behouden! Om dit te bereiken werken we intensief samen met onze partners én organiseren we verschillende activiteiten. Denk hierbij aan oriëntatie op de verschillende functies en bedrijven in de sector, opleidingen en cursussen op maat, het delen van kennis maar ook actief werven en reclame maken voor onze mooie sector.

Generation Hospitality wil graag een adviesraad van studenten in het leven roepen. De leden van deze adviesraad geven vanuit hun perspectief en ervaring als (oud) student input over de kwaliteit, effectiviteit en doorontwikkeling van het programma.

 

Werkwijze

De adviesraad, bestaande uit studenten komt tweemaal per jaar bij elkaar. Uit de raad wordt een voorzitter gekozen. Hij of zij bereidt het overleg voor met de programmamanager en leidt het gesprek tijdens de vergadering. De adviesraad gaat zich ook bezig houden met het opzetten van een eigen netwerk en krijgt daarnaast de vrijheid om zelf-organiserend te worden.

Onderwerpen waar de adviesraad zich over gaat buigen zijn:

  • Kwaliteit van praktijkopleidingen en keuze-modules
  • Thema’s en kwaliteit van verschillende activiteiten binnen het programma
  • Advies over de wijze waarop we potentiële studenten kunnen aantrekken

 

Samenstelling

De adviesraad omvat 6-8 leden, afgestudeerd of nog studerend binnen:

  • Actuele praktijkopleidingen, zoals de opleiding voor allround hospitality medewerker
  • Opleidingen binnen de school voor Gastvrijheid en Toerisme van Noorderpoort
  • Hogere hotelschool van NHL Stenden en/of Facility management bij Hanzehogeschool

Geïnteresseerd?

Wil jij graag een rol spelen bij onderwijsinnovatie in de hospitalitysector, heb je een kritische blik en ben je bereid twee keer per jaar hierin een paar uren te investeren samen met studenten en vakgenoten? Stuur dan snel een mail, met je eventuele vragen, naar Ina Jonk!